human ict is een organisatie die klanten voorziet in tijdelijke uitbreiding van IT-personeel. Onze medewerkers hebben onder meer expertise op het gebied van Microsoft, Unix, Linux, VMware, Citrix, Servicemanagement (ITIL) en Projectmanagement (Prince2 en IPMA).

Uiteraard staat bij human ict de klant centraal maar zeker ook de medewerker. human ict werkt vanuit de visie dat als de medewerker zich prettig voelt dit ten goede komt aan het geleverde werk bij de klant. Om dit gestalte te geven heeft iedere medewerker standaard een eigen personal coach. Deze ondersteunt de medewerker bij zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De klant vindt in human ict een flexibele partner van tijdelijk personeel, diit kan op basis van detachering, interim en deta-vast. Het begrip partner is voor ons geen losse kreet maar houdt in dat wij ons commitment geven om niet alleen goede medewerkers te leveren maar ook om u te ondersteunen bij acute capaciteitsproblemen.

Door gebruik te maken van jarenlange ervaring in de ICT wereld en een uitgebreid netwerk kan human ict snel en professioneel in uw behoefte voorzien.